Баси чудото Обиколих десет магазина за да си взема гарнитура за капака на клапаните Предлагат ми навсякъде където имат два варианта Първият е гарнитурата която трябва да бъде но не пасва размера в извивките Идва по къса Вторият вариант е няква преплескана гарнитура слага се права но трябва да се изсекът някакви издатини Та как ще взема гарнитура уж за моят модел кола пък ще я доизсичам Значи не е това което търся Обикалям с капака и всички продавачи налагат и се чудят Да не би моята кола да е със странен двигател Ако някой е сменял такава гарнитура моля да сподели каква е взел и как я е сложил
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гарнитура капак клапани
Collapse
X
-
Преди няколко месеца смених мойта. Старата протече яко. Като я свалих беше станала на пластмаса. Купих на SPESSO. Пасна идеално. Не съм преправял нищо. Много време отделих да почистя с разтворител канала на капака и главата, където ляга гарнитурата. Сложих силикон, но малко само по ъглите. От тогава проблема е решен.
Мотора е 2,4 JTD 136HP, 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеБаси чудото Обиколих десет магазина за да си взема гарнитура за капака на клапаните Предлагат ми навсякъде където имат два варианта Първият е гарнитурата която трябва да бъде но не пасва размера в извивките Идва по къса Вторият вариант е няква преплескана гарнитура слага се права но трябва да се изсекът някакви издатини Та как ще взема гарнитура уж за моят модел кола пък ще я доизсичам Значи не е това което търся Обикалям с капака и всички продавачи налагат и се чудят Да не би моята кола да е със странен двигател Ако някой е сменял такава гарнитура моля да сподели каква е взел и как я е сложилАлфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Какво значи малко не пасва Те и двата варианта които ми предлагат изобщо не пасват Единият вариант е по къса гарнитура а другият трябвало да се доизсича Щях да я затворя само със силикон но капака е повдигнат около три четири милиметра от главата Трябва да се сложи гарнитура Моля за идеи че колата стои в бокса заради една недоизмислена гарнитураALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеБлагодаря колеги Значи по упорито търсене и да поогледам гарнитурите за мареаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Сагата все още продължава Капака вече се разнася от магазин на магазин и всеки като му доставят гарнитурата и се обади да си я взема остава учуден като вземем да я слагаме в улея и тя не стига За утре чакам два варианта от елринг Ако не станат и те ще мина през моргите дано намеря стара Зачиствам я и лепя със силиконALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Наистина е интригуващо, че не може да се намери по толкова много магазини. Не съм виждал какво представлява въпросната гарнитура, но вариант платно от маслоустойчива гума + макетен нож + комплект замби няма ли да реши проблема?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Давай тогава някакви идеи за да спрем с глупостите Варианта силиконче примерно така или иначе ще го има но минимално Варианта малко не пасва и повече силикон да го разбирам ли да режа гарнитурата и да попълвам дупката със силикон Това аз не бих го направил А варианта с изрязване също не става защото капака е с улей и профила на формата на гарнитурата е нещо триъгълноALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment